All of life comes to you with ease, joy and glory

Ervaar je stress, angst, depressieve gevoelens, pieker je veel, slaap je slecht, heb je een laag zelfbeeld of ben je hoog gevoelig? Wil jij meer rust en ruimte in je hoofd ervaren? Oude gedachtes, beperkende ideeën, emoties en patronen loslaten waardoor je vrijer in het leven komt te staan? 

Dan is een Acces Bars behandeling iets voor jou!

Acces Bars is een effectieve ontspannende energetische methode waarbij direct verandering merkbaar is en waardoor je weer meer in je eigen kracht komt te staan.

De Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Zie het als een grote schoonmaak voor het hoofd en ontdoe jezelf van onnodige ballast.

Acces Bars behandeling in aanwezigheid van paarden

Naast de normale behandeling in een binnenruimte is het ook mogelijk om een Acces Bars behandeling te ontvangen buiten in aanwezigheid van 1 of meerdere paarden/pony’s. En dit is absoluut van toegevoegde waarde. 

Paarden zijn namelijk in staat om spanningen die een persoon met zich mee draagt over te nemen om vervolgens meteen weer los te laten wat direct voor voelbare verlichting in jou zorgt. Daarnaast bevordert dit contact de aanmaak van oxytocine, ook wel het knuffelhormoon genoemd, en daalt zowel de hartslag als de hoogte van het stresshormoon. Een verhoging van het oxytocinegehalte lijkt ervoor te zorgen dat er een toename is in het gevoel van vertrouwen en verbondenheid.

Wil jij dit fijne moment en de positive uitwerking ervan zelf ervaren?