Over mij

Mijn naam is Esther van de Wege. Als klein meisje ontdekte ik mijn grote passie voor en mijn sterke verbinding met paarden. Ook de mens intrigeerde mij enorm en dan voornamelijk het gedrag en de gebeurtenissen die daarop van invloed kunnen zijn.

Tijdens mijn 13 jaar ervaring binnen de hulpverlening, jeugd en gezin, waarvan 10 jaar binnen de crisisopvang met zeer diverse problematiek ben ik altijd opzoek geweest naar doeltreffende manieren naast de reguliere hulpverlening. In Paarden coaching vond ik het antwoord. Daarom ben ik mijn droom, hulpverlening combineren met inzet van paarden gaan na jagen. 
 
Bij Caprilli Coaching en training volgde ik de opleidingen tot Algemeen en Systemisch Paarden Coach en Paarden Coaching en Trauma. Na diep geraakt te zijn door het Systemisch Werk ben ik mij hierin verder gaan specialiseren en heb ik de opleiding Familieopstellingen gedaan bij het Instituut Voor Systemisch Werk. Als (Systemisch) Paarden Coach begeleid ik mensen en gezinnen die vast lopen in hun functioneren of zich niet goed voelen, ook wanneer zij niet weten waar dit vandaan komt. 

Samen met de paarden hoop ik mensen en gezinnen op een liefdevolle, toch confronterende, maar niet veroordelende manier bewust te maken van belemmerende factoren en ook van de overdracht in energie van ouders op kinderen. Het is mijn passie om mensen en gezinnen weer in balans te brengen. Wat mij kenmerkt is mijn uitzonderlijk goed ontwikkeld vermogen mij in anderen te verplaatsen, begrip voor ieder individu, het vermogen om veiligheid te creƫren tijdens sessies, zacht, open en zonder oordeel.